De oude kaasmakerij

Week van de Smaak

Week van de Smaak - zondag 15 november 10u-21u

De Week van de Smaak is een tiendaags publieksevenement in november rond smaak en eetcultuur en vindt plaats over heel Vlaanderen en Brussel. Dit jaar is het alweer tijd voor de negende editie van de Week van de Smaak. Van 12 tot 22 november staat die in het teken van ‘VERGETEN?’. Oude recepten met een nieuwe invulling, ambachten die herleven, nieuwe eetconcepten met een knipoog naar de geschiedenis, kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven…ze krijgen allemaal hun plaats in aanloop naar en tijdens de Week van de Smaak.


PROEVEN VAN AMBACHTEN

De hele dag worden activiteiten georganiseerd voor groot en klein. In samenwerking met het Bakkerijmuseum en het Hopmuseum kun je in De Oude Kaasmakerij proeven van vergeten ambachten.

Daarna kun je deelnemen aan een workshop kaasmaken. Onder deskundige begeleiding gaan we al doende op zoek naar de geheimen van dit ambacht. In de loop van de dag wordt randanimatie voorzien. Vooraf inschrijven voor de proevertjesronde is niet nodig, voor de demonstratie/workshop wel graag inschrijven via: info@deoudekaasmakerij.be
Proevertjesroute: €6/persoonOPROEP OUDE RECEPTEN

Maak of ken je nog oude recepten uit grootmoeders keuken? Heb je nog smakelijke herinneringen aan feestmaaltijden of vergeten groenten? Laat het ons weten en maak kans op een exclusieve rondleiding en proeverij. De bundel met verzamelde gerechten zal gepresenteerd worden tijdens de Week van de Smaak.
Stuur je recepten naar: info@deoudekaasmakerij.bePROGRAMMA 15 NOVEMBER 2015

Hou onze facebookpagina en website in het oog. Binnenkort komt hierop het volledige programma!